22.12.2016 17:53:10
ТОП-3 причини зимової втоми

1. Робота в стилі «встигнути все»
Найчастіше робота взимку нагадує «Армагеддон»: закрити річну документацію, виконати план продажів, підготувати дитину на ранок в садочок (і бути на ньому, бажано), приготувати святковий стіл і т.д. Не дивно, що 2-3 тижні в такому режимі виснажують організм і в якийсь момент він дає збій.

2. Недолік сонця
Давно доведено, що найбільш схильні до зимової хандри жителі північних країн. Короткий світловий день негативно впливає на роботу нашої нервової системи, порушує баланс «гормонів щастя» і, звичайно, призводить до виснаження і поганого настрою.

3. Різке зниження фізичної активності
Якщо у Вас є фітнес-трекер, зверніть увагу, що середня кількість кроків в день як мінімум вдвічі менше взимку, ніж влітку. У холодну пору ми частіше намагаємось під'їхати в транспорті там, де можна пройтися пішки. Любителі бігу змушені відкласти заняття до весни і т.д. Адже всім відомо, що життя без руху виснажує організм і це призводить до постійної втоми.
Щоб вийти зі стану перевтоми і повернутись до активного життя, візьміть кілька днів для відпочинку, добре висипайтесь, а також спробуйте СТИМОЛ®!