21.02.2017 14:09:55
5 способів стати енергійною людиною

У всіх нас є знайомі «енерджайзери», у яких енергії хоч відбавляй. Вони все встигають, завжди активні, енергійні, добре виглядають. Оточуючі їм дивуються, в чому ж секрет? Зазвичай енергійні люди просто дотримуються деяких правил життя, які дозволяють їм постійно генерувати енергію, бути невтомними та щасливими. Так що ж це за правила?

I. Любити свою роботу або справу, якою займаєтеся
Якщо розслабитися, закрити очі і згадати: коли Ви у відпустці, добре відпочили, чи думаєте Ви про роботу? (Тільки не про те, як буде сваритись начальник за невиконане завдання). Чи хочеться Вам на неї повертатися? Якщо відповідь категоричне «ні», то варто задуматися про зміни в житті. Бо якщо робота не в радість, то ні про яку енергійність та радощі життя годі й казати.

II. Мій дім - моя фортеця
Друге місце, де ми проводимо більшу кількість часу в житті після роботи, це наш дім. Тому все в ньому повинно бути найкращим для нас і дозволяти максимально відпочивати, розслаблятися і генерувати енергію.

III. Жити в гармонії з природою
Всі знають про користь природи і перебування на свіжому повітрі. Де знайти на це час? - Скажете Ви. Але навіть якщо Ви все ніяк не зберетеся прогулюватися перед сном, іноді навіть більш часте провітрювання приміщення або квітка на робочому столі допоможуть відчути прилив сил і енергії.

IV. Проаналізувати свій раціон харчування
Пам'ятайте, що бажано завжди снідати. Адже основну енергію людина отримує з їжею. І саме вранці їжа найбільш важлива, щоб дати «підживлення» організму на весь день. Також намагайтеся стежити, щоб харчування було різноманітним, але не занадто калорійним. Так як зайві калорії і надмірна вага аж ніяк не сприяють енергійності і хорошому самопочуттю.

V. Спробувати Стимол
Якщо ж Ви відчуваєте втому і слабкість і хочете поліпшити своє самопочуття, відкрийте для себе французький препарат Стимол, який активізує утворення енергії! Детальніше тут: www.stimol.ua